OB73 Branding Project

  • Webdesign
  • Logo
  • Branding
  • Startup

Voor de start van mijn bijberoep heb ik lang gebrainstormd over hoe mijn logo & website er uit moeten zien. Ik heb voor mezelf altijd de voorkeur gehad om met een beperkt aantal kleuren en een vlak logo te werken. Na de uitwerking van enkele logo's heb ik deze allemaal getest op branding. Briefhoofden, enveloppes, naamkaartjes maar ook voorbeelden gemaakt voor T-shirts, truien en eventuele reclameborden. Mijn voorkeur ging uit naar dit zwart/wit ontwerp. Op basis van dit logo ben ik gestart met het ontwerpen van een website. De website is volledig opgemaakt met het nieuwe logo in het achterhoofd. Nadien ben ik op zoek gegaan naar bijpassende lettertypes.

Project Realisatie

01
Ontwerp een logo voor mijn bijberoep. Voorkeur voor een logo dat zowel wit op zwart als zwart op wit kan toegepast worden.
02
Maak een website voor mijn bijberoep.
03
Plaats website online en maak kennis met de wereld.
04
Ontvang positieve reacties en ga aan de slag met opbouwende kritiek.

OB73 Branding

Voorbeelden branding logo
Heating System

Het logo en de website zijn tot stand gekomen door overal goed rond te kijken.  Overal zocht ik naar mooie ontwerpen die mij inspireerden tot het ontwerpen van mijn persoonlijke logo.

Voor het ontwerp van de website ben ik eerst op zoek gegaan naar passende lettertypes bij het logo.  Na een selectie van verscheidene lettertypes ben ik begonnen aan de creatie van de website zelf.   Ik ben gestart vanuit het idee om het logo een prominente plaats te geven binnen de website.

Toen ben ik gestart met het coderen van de website.  Om tot een ontwerp te komen zoals ik het voor ogen had.  En ik kan u met trots vertellen dat dit goed gelukt is.

Haha, natuurlijk ben ik trots op mijn eigen website. De website is gemakkelijk aan te passen en ik kan ook anderen toegang geven om content aan te passen.
Klant – Gert De Vos OB73
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
00
Verhoging Conversie
00
Schermweergaven
00
Trots

Credits

Client
OB73

Creatie
Gert De Vos

Ontwerper
Gert De Vos