IT Diensten

  • Managed IT
  • Computers
  • Apple
  • Onderhoud
  • Microsoft 365

Wist u dat u met Microsoft 365 vanaf 1 Business Standard account toegang heeft tot Sharepoint. Een online opslaglocatie die snel en veilig laat synchroniseren met al uw toestellen. U kan deze Sharepoint locaties gebruiken voor al uw zakelijke opslag. U beschikt direct over een Sharepoint opslag van 1TB waar u diverse sites met diverse rechten op kan creëren. Elke gelicentieerde gebruiker beschikt ook over een persoonlijke Onedrive voor de opslag van persoonlijke documenten. Denkt u eraan om over te stappen op een cloud omgeving. Contacteer ons gerust voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Ook Microsoft Azure behoort tot ons takenpakket. Voor meer uitgebreide informatie? Bel of mail ons en wij geven u een duidelijke uitleg en staan u bij in uw noden. Bang om data te verliezen? Extra backups van servers, workstations, Sharepoint, Teams, OneDrive en Exchange Online (mails) behoren tot de mogelijkheden. Het zal u snel duidelijk worden dat de kleine meerprijs voor een backup niet opweegt tegen het risico om veel data te verliezen.

Uw IT omgeving. Volledig. Beheerd.

Laat uw IT zorgen aan ons over.  Wij beheren, beveiligen en beschermen uw toestellen en uw netwerk.  Zo zorgen we voor automatische updates van Windows, en third party software.  Een proactieve aanpak voor een geoptimaliseerd netwerk.

Managing with everything
Young black woman using computer

Computers

Op zoek naar een nieuwe pc of laptop?  Een bestaand toestel aan vervanging toe?  Laat ons u bijstaan in de zoektocht naar het geschikte toestel.  Merken als HP, Lenovo, Apple, ...  Wij kennen ze allemaal en helpen u om de best mogelijke keuze te maken.

Onderhoud

Trage computer?  Vele factoren kunnen de oorzaak zijn van een trage computer.  Verouderde hardware en/of software.  Maar ook fouten in de configuratie.  U kan mij steeds contacteren voor een nazicht van uw pc.  Een grondig onderhoud aan uw PC of MAC kan een wereld van verschil betekenen.

Computer fixing, service or maintenance concept

Interessant project?

Wij kunnen u helpen.  Neem gerust contact met ons op!